Vandaag besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75

Retourneren

Jammer, dat u uw pakketje wilt retourneren! Maar gelukkig is dat bij ons geen probleem.

30 dagen retourtermijn

Je hebt bij Dekrabpaalpro het recht om binnen 30 dagen te retourneren. Dit geld ook als u geen reden heeft voor het artikel terug te sturen(herroepingsrecht). Binnen dit gestelde termijn mag je eventueel kijken wat er in de verpakking zit. Wel dienen de onderdelen in de verpakking dicht te zijn, we kunnen helaas geen producten terug nemen waarbij producten missen. Het uitgangspunt is dat wij het product weer kunnen gaan verkopen, dus eventuele beschadigingde pakketten kunnen wij ook niet terug te nemen. Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons retourformulier.

Stappenplan Retourneren diamond painting set

  1. Controleer of je retourzending voldoet aan de retoureisen van onze website ( zie hierboven )
  2. Meld je retour aan via ons retourformulier
  3. Gebruik het retourbrief, deze is te vinden in de doos van de geleverde diamond painting pakket.
  4. Zorg dat de verpakking goed in elkaar zit en verpak het artikel goed in een verzenddoos met eventuele opvulling.
  5. Ons retouradres staat vermeld op de bon die u heeft gekregen bij het pakket.
  6. Geef je retourzending af bij een PostNl-punt bij jou in de buurt
  7. Bewaar je verzendbewijs die je krijg van PostNL goed
  8. Zodra wij je retourzending hebben ontvangen gaan wij hier mee aan de gang en krijg je van ons een bevestigingsmail

Let op dat je ook bij het retourneren je ordenummer bijvoegd, anders kunnen spullen zoek raken in ons systeem

Terugboeking

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Wij zullen het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terugstorten. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Indien het product toch gebruikt blijkt of beschadigd is, kunnen we kosten voor waardevermindering in rekening brengen.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugboeking

Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van Krabpaalpro een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? In dit geval dient u te wachten tot het product er is en dan te retourenen op de wijze hierboven aangegeven.

Krabpaalpro
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down