Vandaag besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
 • Vandaag besteld morgen in huis
 • 30 dagen de tijd om te retourneren
 • Beste krabpaal winkel 2020
 • Gratis verzending bij 75 euro
Filter

Refine results

Plafond Krabpaal

Op zoek naar een mooie plafond krabpaal? Dan zit u goed bij krabpaalpro.nl wij hebben het ruimste assortiment plafond krabpalen van Nederland. Lees meer over de plafond krabpaal of bekijk ons assortiment hieronder.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Trixie krabpaal linea bruin

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Trixie krabpaal madrid beige

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Trixie krabpaal madrid beige

Uitverkocht

Plafond krabpaal kopen

Houdt u kat er van om lekker hoog te zitten? Dan doet u er goed aan om een plafond krabpaal te kopen voor uw kat. Plafond krabpalen doen precies wat de naam zegt. Ze zijn zo hoog dat ze tot het uw plafond komen. Katten vinden het namelijk heerlijk om erg hoog te zitten en uit te kijken over de rest. Zo voelen ze zich veilig en kijken ze overal over uit.

Plafond krabpalen zijn er in verschillende soorten en maten en zelf kleuren zodat er een plafond krabpaal in ieder huis past. Krabpaalpro.nl is de specialist op het gebied van krabpalen, bestel daarom vandaag nog een mooie plafond krabpaal en laat uw kat genieten van het uitzicht in huis.

Waarom willen katten graag hoog zitten

De reden dat katten graag hoog zitten is omdat dit in hun instinct zit. Katten zitten namelijk het liefst zo hoog mogelijk om de volgende redenenen

 • Ze kunnen uitkijken over alles en iedereen
 • Ze voelen zich veilig op grote hoogte. Dit komt omdat katten van nature gewend zijn dat er meer roofdieren rond lopen.
 • De kat houd van klimmen
 • De kat zal ook graag van bovenaf naar beneden willen kijken
 • De kat voelt zich hoog on aantast baar en zal daar erg goed kunnen slapen.

Katten hebben dus genoeg redenen om lekker de hoogte op te zoeken. Ook voor u zelf is het een prachtig gezicht als een kat van onder naar boven in een plafond krabpaal klimt. Ik hoor u denken tot het plafond? Als de kat valt is dat dan niet gevaarlijk? Het antwoord hierop is nee. katten kunnen best vallen, katten hebben namelijk ook een val instinct en komen daardoor altijd op een pootje terecht, de kat zal zich dus prima kunnen redden ook op de grote hoogtes.

Meerdere katten in één plafond krabpaal

Plafond krabpalen zijn ook ideaal voor meerdere katten. Plafond krabpalen zijn vaak niet alleen ontzettend hoog maar hebben ook meerdere holletjes en lig plateau's waar katten graag liggen. Dus er kunnen prima meer katten op een plafond krabpaal. De plafond krabpalen zijn vaak ook zo groot dat katten het ook erg prettig vinden om met meerdere katten in zon krabpaal te liggen.

Plafond krabpalen komen ook vaak echt helemaal tot het plafond en zijn vaak ook 275 cm lang of langer, genoeg ruimte dus voor een stuk op 4 katten die ook prima kunnen liggen op één plafond krabpaal.

Let op de stevifheid van de plafond krabpaal

Let wel op de stevigheid van de krabpaal. Bij al onze krabpalen staat vermeld hoe stevig een krabpaal is en of hij ook geschikt is voor zware katten. Sommige katten zoals de Maine Coon en Britse korthaar hebben namelijk wel een stevige plafond krabpaal nodig. Wanneer u geen stevige koop en toch vier Maine Coon katten op zon krabpaal laat kan het zijn dat de paal omvalt met alle gevolgen van dien. Dit wilt u voor komen natuurlijk want er kan van alles beschadigen op zon moment. Let daarom dus goed op in de beschrijving of de plafond krabpaal wel geschikt is voor grote katten.

Plafond krabpalen die tussen het plafond worden geklemd

Er zijn twee verschillende soorten plafond krabpalen in onze webshop verkrijgbaar. De plafond krabpaal die niet klemt op het plafond en de plafond krabpaal die dat wel goed.

Plafond krabpaal die niet klemt aan het plafond

Plafond krabpalen die niet aan het plafond klemmen zijn vaak de iets goedkopere plafond krabpalen in ons assortiment. Zo hebben ze vaak 1 stam en zijn deze palen niet geschikt voor grote katten. Sommige plafond krabpalen zonder klem zijn voor zien van twee of mee stevige stammen aan de onderkant, in dit geval is de paal wel goed genoeg voor grote katten.

Plafond krabpalen die wel klemmen tegen het plafond.

De plafond krabpaal die wel klemt tegen het plafond zijn vaak extra stevig omdat ze vaak goed klem zitten tussen het plafond en daarom nooit om kunnen vallen. Wel zijn deze krabpalen vaak iets duurder dan de normale plafond krabpalen. Dit soort palen zijn vaak 275cm hoog en kunnen nog 30 cm om hoog of na beneden worden bij gesteld zodat ze extra stevig tussen de vloer en het plafond geklemt zitten.

Zijn plafond krabpalen geschikt voor kittens?

Plagond krabpalen zijn niet persee geschikt voor kittens, ze zijn namelijk erg hoog en dit soort kittens hebben vaak nog niet alles ontwikkeld op het gebied van lopen, vallen, klimmen en stabiliteit. Dit komt pas met de maanden en soms zelf jaren. Plafond krabpalen zijn daarom meestal pas geschikt voor volwassen katten, echter is het niet zo dat ze er niet in kunnen komen.

Sommige kitten zijn namelijk erg klim en klimmen al snel overal op. Het is dus van belang dat u goed kijk naar het feit of u denkt dat de kitten zon plafond krabpaal al wel of niet aan kan. Vaak is het vestandiger om te kijken voor een kitten naar bijvoorbeeld een krabtonkleine krabpaal of krabmeubel.

Plafond krabpalen van krabpaalpro.nl

Plafond krabpalen van de krabpaalpro.nl zijn voorzien van de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. Krabpaalpro.nl probeert namelijk marktleider te worden op het gebied van krabpalen en andere kattenbenodigheden. Veel klanten zijn al ontzettend trouw aan onze webwinkel en dit zijn de redenen waarom klanten terug komen

 • 30 dagen retourrecht
 • Bij 75 euro gratis verzending
 • Specialisten die goed advies kunnen geven
 • Hoge kwaliteit producten
 • De beste merken
 • De niet zeuren maar poetsen voor de klant mentaliteit

Bekijk ons gehele assortiment plafond krabpalen vandaag nog en zoek uw kat een mooie krabpaal uit. Of kijk een naar onze andere katten producten die wij hebben zoals de krabpaalgrote krabpaalkrabplankdesign krabpaal of een mooie kattenmand.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle