Vandaag besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
Krabpaalpro.nl

Over Ons

Wie zijn wij en waarom maken wij een webshop alleen voor krabpalen en andere kattenbenodigheden? We leggen het hier uit.

De krabpaal Specialist

Wij willen de specialist worden op het gebied van krabpalen in Nederland & België.  Wij zijn hiermee begonnen omdat ik en mijn vriendin een krabpaal nodig hadden voor onze twee britse kortharen. Elke site heeft heeft andere krabpalen, en de infomatie en details over de krabpalen zijn vaak zeer beperkt. Zo hebben we een krabpaal gekocht die helemaal niet voldeed aan de informatie op de site. Na de juiste krabpaal gevonden te hebben had ik het idee om een website te maken voor alleen krabpalen. Ook mijn vriendin vondt dit een top idee en zo zijn we begonnen met krabpaalpro.nl

Wij kennen onze producten

Alle producten hebben ze zelf bekeken gezien en gekeurd. Zo weten wij precies wat er in ons assortiment zit en weten wij ook precies wat het beste is voor uw kat. Twijfel daarom nooit om het even na te vragen bij onze klanten service.

Wij zijn niet de duurste in de markt

Krabpalen zijn niet goedkoop. Tuurlijk wij hebben ook dure luxe desing krabpalen. Maar daarnaast hebben wij ook goedkope krabpalen. We zijn niet de duurste en niet de geodkoopste. Dus bent u opzoek naar een krabpaal dan zit u goed bij ons!

Streven naar goede reviews

Wij denken dat reviews een belangrijk onderdeel zijn van het koop process. Waarom kopen we een product en waar kijken we na als we twijfelen. Juist ja, de reviews. Wij sturen u daarom ook altijd een bericht na uw aankoop of u een review wilt achterlaten.
cloud-checklockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down