Vandaag besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
  • Vandaag besteld morgen in huis
  • 30 dagen de tijd om te retourneren
  • Beste krabpaal winkel 2020
  • Gratis verzending bij 75 euro
Filter

Refine results

  • 3 (1)
  • 3 (1)

Krabplank

Op zoek naar een handige krabplank voor uw kat? Bekijk vandaag nog ons gehele assortiment krabplanken of lees meer over de krabplank.

Een krabplank kopen

Op zoek naar een mooie krabplank voor uw kat? Dan zit u goed bij krabpaalpro.nl. Wij hebben een breed assortiment krabpalen. Heeft u weinig ruimte thuis of heeft u liever geen grote krabpaal of krabton in uw huis? Dan is een krabpaal een ideaal product voor u. Krabplanken zijn namelijk erg compact en hun ze op muren plaatsen. Er zijn ook gewoon liggende en staande krabplanken, die zijn soms nog makkelijk in gebruik. Een krabplank is een ontzettend mooi en handig product. Elke kat verdient een mooie krabplank vindt u ook niet? Bestel vandaag nog een mooie krabplank van krabpaalpro.

Waarom een krabplank?

Een krabplank is ideaal om aan te krabbe voor katten. het is klein kan aan de muur en je ziet het bijna niet. Een Krabpaal of krabmeubel is vaak erg groot voor in huis. Niet iedereen heeft zo veel ruimte in huis. Een krabplank is daarom een ideaal alternatief. Krabplanken zijn ook vaak goedkoper dan krabpalen! Toch zorgen krabplanken ervoor dat jouw kat lekker kan krabben! Daarnaast bespaard het een hoop schade aan uw meubels! Als katten namelijk geen kleine krabpaal of krabplank hebben in huis gaan katten een alternatieve plek zoeken om zijn nagels te scherpen. Katten moeten namelijk krabben dit doen ze niet alleen om hun nagels te scherpen maar ook om hun geur af te laten en hun territorium af te bakeken.

Welke grote krabplank?

Hoe groot moet een krabplank voor uw kat zijn? Het is belangrijk te weten hoelang uw kat is als zei zich helemaal strekt. Een kat moet zich namelijk helemaal kunnen strekken tijdens het krabben. Daarom is het belangrijk om een krabplank te kopen die wel groot genoeg is anders gaat de kat aan uw muur krabben. Dit wilt u natuurlijk ten aller tijden voor komen. De krabplank zorgt er voor dat de kat een plekje heeft om waar hij mag krabben en hij niks van beschadigen. Koop vandaag nog zon handige krabplank! krabpaalpro heeft nog veel meer soorten krabmeubels, zoals de normale krabpaaldesign krabpaalcatcus krabpaal, en zelfs een krabpaal grote kat. Bekijk vandaag nog ons gehele assortiment en bekijk van voor uw huis dier het beste is.

Verschillende soorten krabplanken.
Er zijn veel verschillende soorten klabplanken in ons assortiment. De verschillende krabplanken zijn de volgende:

  • Krabplank Karton ( Dit zijn vaak liggen krabplanken, katten vinden het heerlijk om in geperforeerd karton te krabben )
  • Krabplank hoek ( deze kunt u hangen aan de muur op een hoek )\
  • Krabplank muur ( Deze krabpaal is vaak rechthoeken en hangt u aan de muur
  • Krabplank sisal ( dis is een krabplank die voorzien is van sisal meterial, dit is het favoriete materiaal van de kat om aan te krabben )

Voor welke u kiest is geheel aan u, de krabplank karton is erg goedkoop maar moet ook wel eens vervangen worden. Voor de hoek plank heeft u een geschikte hoek nodig. Die van sisal vinden katten vaak het lekkerst maar zijn ook weer het duurst.

Krabplanken van Krabpaalpro

Krabpaalpro.nl verkoop niet voor niks alleen krab speelgoed en andere katten benodigheden. Wij doen dit omdat wij echt echt begaan zijn met katten. Wij willen de specialist zijn op het gebied van katten benodigheden zoals de krabplanken. Daarom weten wij wat goed is voor uw kat, heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag! Onze specialisten kunnen goed adviseren over de grote van uw krabplank. Of een ander product misschien beter aansluit bij uw situatie.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle