Vandaag besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
  • Vandaag besteld morgen in huis
  • 30 dagen de tijd om te retourneren
  • Beste krabpaal winkel 2020
  • Gratis verzending bij 75 euro
Filter

Refine results

Krabpaal Maine Coon

Krabpaal Maine Coon kopen? Krabpaal pro heeft de mooiste krabpalen speciaal voor de Maine Coon katten. De Maine Coon is één van de grootste kattenrassen die er bestaan. Daarom heeft de Maine Coon een extra grote en stevige krabpaal nodig. Op deze pagina hebben wij alle krabpalen geselecteerd die speciaal ontworpen zijn voor de Maine Coon Kat. Bekijk al onze Maine Coon Krabpalen hieronder.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

1 2 3 5

Hoe kies je een goede krabpaal voor je Maine Coon kat?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je op zoek bent naar een krabpaal voor uw Maine Coon Kat. Zorg er eerst voor dat het groot genoeg is! Een typische maat zou minstens 18 inch hoog en 24 inch breed zijn. Zoek indien mogelijk ook naar een grotere versie. Ten tweede, zorg ervoor dat de krabpaal sterk en stevig is!

Je wilt iets met een stevige constructie, zodat het niet gemakkelijk breekt of instort onder druk van je Maine Coon kattenvriend. Ten derde, zorg ervoor dat het comfortabel is, je gunt de kat natuurlijk altijd een lekker zacht rustig plekje! Je kat zal urenlang haar klauwen gebruiken om die harde oppervlakken te krabben, dus zorg ook voor de juiste kwaliteit. Maine Coon katten hebben namelijk veel meer kracht dan een normale kat.

Grote krabpaal Maine Coon krabpaal kopen?

Wanneer u een Maine Coon kat heeft is het goed om ook echt een krabpaal te kopen die geschikt is voor de Maine Coon. Vaak zijn deze krabpalen wel iets duurder dan de reguliere krabpalen. Dit komt omdat er meer materiaal nodig is en de kwaliteit beter moet zijn dan bij een krabpaal voor de normale kattensoorten. Toch is het zo dat de levensduur de kosten na een aantal jaar zal compenseren, wanneer u nu kiest om een krabpaal te kopen speciaal voor uw Maine Coon Kat.

KrabpaalPro heeft een ruim assortiment aan krabpalen voor Maine Coons en andere boskatten. Ze hebben dikke stammen met versterkte platforms zodat ze het gewicht van de grote Maine Coon aankunnen. Het bedrijf richt zich op een van de grootste soorten gedomesticeerde katten omdat ze zo enorm zijn.

Zorg voor een grote en stevige krabpaal voor je Maine Coon in huis, om beschadiging van je meubels en gordijnen te voorkomen.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle