Vandaag besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
  • Vandaag besteld morgen in huis
  • 30 dagen de tijd om te retourneren
  • Beste krabpaal winkel 2020
  • Gratis verzending bij 75 euro
Filter

Refine results

Krabpaal Grote Kat

Heeft u een grote of zware kat? Dan heeft u waarschijnlijk een stevige krabpaal grote kat nodig. Wij hebben het ruimste assortiment krabpaal grote kat op dit moment. Bekijk hier onder al onze krabpalen voor zware katten of Lees meer over deze producten.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

380900 01

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Trixie krabpaal felicitas beige bruin

Extra stevige krabpaal kopen

Op zoek naar een extra stevige krabpaal voor uw kat? Onze krabpalen op deze pagina zijn geschikt voor de grotere rassen katten zoals de Maine Coon en de Britse Korthaar. Maar ook voor katten die misschien een tikkeltje te zwaar zijn.

Extra stevige krabpalen zorgen er voor dat alleen de kat van plateau nar plateau spingt de krabpaal niet omvalt door het gewicht van de kat. Zo wel de kat kan dan vallen, echter maakt dit weinig uit want een kat kom altijd weer op zijn pootjes terecht. Maar de krabpaal valt dan vaak net de verkeerde kant op, bijvoorbeeld door het raam, op uw bureau of op de mooiste vaas van uw moeder.

Zorg er daarom altijd voor dat als u een grotere kat heeft dat u dan ook inversteerd in een krabpaal grote kat. Dit zal op termijn zekel geld schelen.

De krabpaal voor grote katten

De krabpaal voor grote katten is precies gemaakt voor het geen wat de titel beschrijf namelijk "Grote Katten". Er zijn bepaalde rassen zoals de Maine Coon die extra groot en van zich zelf al ontzettend zwaart zijn. Normale krabpalen houden deze katten vaak niet lang.

Daarom is het goed dat dit soort katten ook een aparte categorie krijgen op onze website zo dat u gemakkelijk kunt shoppen.

Wanneer heb ik een grotere krabpaal nodig?

Krabpalen voor meerdere kat

De krabpaal grote kat kan ook gebruikt worden voor meerdere katten. Onze krabpalen grote kat hebben vaak veel verdiepeningen en lig plekken. Dit maakt deze krabpalen ook uniek voor meerdere katten in huis of een nestje kittens.

Alle krappalen voor grote katten zijn geschikt voor meerdere katten. Let er wel op bij kittens dat ze er ookk enig sins makkelijk in de krabpaal voor zware katten kan komen. Sommige krabpalen zijn nog niet geschikt voor de allerkleinsten. U kunt dan ook altijd nog overwegen om een krabton aan te schaffen, die zijn namelijk echt perfect voor kittens omdat dan niet hoeven te springen.

De krabpaal zwarte kat, welke moet u kiezen

Voor u zelf zou u op de kleur kunnen letten maar voor uw wat zwarte kat wilt u toch een een kwaliteit kwalpaal kopen. Dit niet alleen omdat ze speciaal gemaakt zijn voor de zwaardere grotere kat. Maar ook omdat ze steviger zijn en daarom veel langer mee gaan.

Een normale krabpaal is namelijk lang niet zo stevig. Wanneer een grote zwarte kat op zon paal gaat klimmen heeft de paal veel meer belasting, wanneer iets meer belasting heeft, zal de leversduur ook verkorten ten opzicht van een paal die geen zware klappen op hoeft te vangen.

Krabpaal grote kat van Krabpaalpro.nl

Krabpaalpro.nl heeft stevigste krabpalen voor de zwaarste katten zoals de Maine Coon. Krabpaalpro.nl probeert de marktleider op het gebied van krabpalen te worden. Dit is ook de reden dat wij uitsluitend alleen katten benodigheden zoals de krabpaal, kattenmand, hangmat kat, krabton en kattenhuis.

Wij proberen ons assortiment altijd uniek en exclief te houden van de concurrent. Daarnaast zijn er nog andere redenen waarom klanten de krabpaal graag bij ons kopen.

  • Wij garanderen 30 dagen retourrecht
  • Wij leveren vaak al de volgende dag
  • Gratis verzending boven de 35 euro
  • Persoonlijk advies voor uw grote kat
  • Uitgebreid en uniek assortiment

Koop vandaag nog een mooie krabpaal grote kat bij krabpaalpro.nl.

Bekijk ook onze andere krabpalen voor katten zoals de grote krabpaal, kleine krabpaal, krabton, krabplank, kattenmand en katten iglo.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle