Vandaag besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
 • Vandaag besteld morgen in huis
 • 30 dagen de tijd om te retourneren
 • Beste krabpaal winkel 2020
 • Gratis verzending bij 75 euro
Filter

Refine results

 • 2 (2)
 • 2 (2)

Krabmeubel

Op zoek naar een mooi krabmeubel voor uw kat? Wij hebben een groot assortiment kattenmeubels voor katten. Bekijk vandaag nog ons assortiment hier onder of lees meer over de krabmeubel.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Krabmeubel kopen

Krabpaalpro.nl heeft niet alleen de krabpaal in het assortiment maar ook de krabmeubel. Krabmeubels zijn vaak van hout gemaakte meubels waar aan katten kunnen krabben. Katten die vaak krabben aan hout hebben veel baat bij een krabmeubel. Er zijn ook krabmeubels van karton, deze meubels zijn ook erg gelieft bij katten. Kartonnen krabmeubels zijn ook meestal voorzien van catnip of te wel kattenkruid. Dit maakt het krabben aan het meubel nog aantrekkelijker.

Houten krabmeubels

In ons assortiment vindt u ook de mooiste houten krabmeubels. Houten krabmeubels zien er niet alleen mooi uit maar voorzien ook nog eens aan de krabbehoeften van een kat. Katten die bij voorbeeld het liefst aan een krabplank of aan hout krabben hebben echt veel baat bij een houten krabmeubel.

Daarnaast heeft uw kat een veilig plekje in in een krabmeubel. Er zit vaak maar één ingang in met een lekkere lig plek waar de kat zich heerlijk kan terug trekken.

waarom krabt mijn kat aan hout?

Het gebeurt niet zo vaak maar sommige katten houden niet van het meeste gebruikte krabmateriaal het sisaltouw. Deze katten krabben dan vaak ook nog na het aanschaffen van een mooie design krabpaal nog aan de houten tafel.

Een kat kan niet aan elk hout zijn nagels krabben, bijvoorbeeld aan een steigerhouten tafel kan dit zowel voor de kat als voor de tafel vervelend aflopen. Bij sommige hout soorten krijgen katten en ook mensen namelijk snel splinters. Bij mensen hebben we een splinter zo verwijderd maar bij katten gaat dit toch vaak via de dieren arts.

Onze krabmeubels zijn voorzien van speciaal hout zo dat u kat prima aan de krabmeubel van hout kan gaan krabben zonder zich zelf te bezeren. Katten moeten nou éénmaal krabben en daarom is een krabmeubel dan verstandig om te kopen

Kartonnen krabmeubels

Er zijn ook krabmeubels van karton. Karton is namelijk een prima materiaal om aan te krabben voor de kat. Hun nagels zakker er heerlijk in weg en ze krabben het karton dan met gemak open waardoor het nog lekkerder voelt voor de kat.

Kartonnen krabmeubelen gaan vaak langer mee dan dat u denkt. Ook al lijkt het een kartonnen krabmandje een web werp product zal u het verbasen dat zo'n dergelijk product wel 5 jaar mee kan gaan.

Kartonnen krabmeubelen zijn vaak voorzien van catnip of te wel kattenkruid. Dit is een soort kruiten dat de krablust bij katten opwekt zodat ze gemakkelijker aan de kartonnen krabmeubel krabben. Heeft u een kat die veel aan meubels krabt en het maar niet af kan leren? Koop dan eens een kartonnen krabmeubel met catnip.

Waarom is karton zo aantrekkelijk voor katten?

Krabmeubels met een golfkartonpatroon is erg gewild bij katten. Het golfkarton wordt door katten gebruik om  te krabben en hun nagels te scherpen. Maar ook om van dagelijkse stress en emotie's af te komen.

Door het golf karton zatten de nagels ontzettend diep weg in het karton wat katten weer ontzettend fijn vinden. Wanneer ze namelijk ver wegzakken met hun nagels en ook nog het idee hebben dat ze echt ergens door heen krabben dan voelt de kat zich zeer op zijn gemat.

Kartonnen krabmeubels zijn ook nog een goed voor het mileu want het is gemaakt van economie verantwoord karton. Bescherm u eigenmeubels en koop vandaag nog een kartonnen krabmeubel

Waarvoor dient een krabmeubel?

Veel katten zitten veel binnen, en vooral voor die katten is krabben ontzettend belangrijk. Katten die veel binnen zitten hebben een verminderde fysieke activiteit. Krabpalen bieden hiervoor vaak de oplossing.

Katten met een krabmeubel kunnen gemakkelijk hun nagels slijpen en zo hun oude nagel hoezen verliezen. De meeste krabpalen zijn gemaakt van sisal of hout, ideaal voor de klauwen van je kat.  Vaak hebben de krabmeubels een of meerdere waarin ze zich kunnen verstoppen of een lekker dutje kunnen doen.

Niet alle katten vinden sisal even prettig en daarom is het soms goed om naar een alternatief krabmeubel te kijken zoals één van hout of karton.

Maar een krabmeubel voorziet in meer.

 • Observatie post
 • Een rust plek
 • Een schuilplek
 • Een veilige plek

Krabmeubels van de krabpaalpro.nl

De krabpaalpro.nl is de specialist op het gebied van krabben en kattenbenodigtheden. Wij hebben alleen de mooiste producten in ons assortiment. Maar dat is niet de enige reden waarom mensen hun krabmeubelen bij ons bestellen. Ze bestellen namelijk ook bij ons omdat.

 • Wij 30 dagen retour garantie bieden
 • Klanten hoge kwaliteit willen
 • Een deskundige klantenservice verwachten die echt goed kan advideren
 • Wij geven u gratis verzending bij besteding van 75 euro

Genoeg reden dus om bij krabpaalpro.nl te bestellen. Bekijk ook eens onze andere kattenproducten zoals de krabtontipi tent katkattenmandgrote krabpaalkleine krabpaal en de design krabpaal.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle