Vandaag besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75

Kattenpis Uit Bank

Geschreven door:
krabpaal
9 december 2022

Kattenpisgeur verwijderen

Het is leuk om een kat te hebben, ook al zijn ze rommelig en plassen ze soms op dingen. Maar als je ze wilt houden, ruim hun rommel dan meteen op, zodat ze het niet blijven achterlaten.

Wat kun je gebruiken om kattenurine te reinigen?

De geur van kattenurine kan gemakkelijk worden verwijderd. Azijn is een van de beste oplossingen om vlekken van kattenurine te verwijderen. U moet 1 deel witte azijn mengen met 2 delen water. Breng het mengsel rechtstreeks op de vlek aan en laat het ongeveer 30 minuten zitten alvorens het af te vegen.

Maar wat helpt wel om kattenurinegeurtjes te verwijderen? Groene zeep is geweldig omdat het een veilige, milieuvriendelijke reiniger is die niet schadelijk is voor uw huis of huisdieren. Bovendien is het volledig biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het op natuurlijke wijze wordt afgebroken zonder het milieu te schaden. En in tegenstelling tot agressieve chemicaliën, laat groene zeep geen nare resten achter. Baking soda doet ook wonderen voor het elimineren van kattenurine geuren. Strooi wat zuiveringszout rond de plek waar de kat geplast heeft en veeg alles schoon met een vochtige doek.

Kattenurine geur van bank verwijderen

Als uw kat op de bank heeft geplast, zorg er dan in ieder geval voor dat u zo snel mogelijk van de plas afkomt door de plek af te deppen met een schoonmaakdoekje. Om de plek schoon te maken en de geur van kattenurine te verwijderen, heeft u groene zeep nodig:

  • Los een theelepel groene zeep op in een kwart liter heet water.
  • Maak het gebied schoon met een borstel of spons.
  • Nadat u de vlek hebt schoongeveegd, dekt u deze af met een schone handdoek en laat u deze ten minste 24 uur met rust. Laat uw kat niet meer in de buurt van de bank komen totdat de vlek is opgedroogd.

Is de vlek hardnekkig? Nadat u de vlek met groene zeep hebt schoongemaakt, strooit u er zuiveringszout overheen en laat u het een nacht zitten. Stofzuig de sodakorrels de volgende dag op. U kunt dezelfde techniek gebruiken om kattenpis van tapijten, vloerkleden, kleding en beddengoed te verwijderen.

Verwijder de geur van kattenurine uit de tuin.

Heb jij geen katten, maar zijn er veel buren die dat wel hebben? Dan zou het zomaar kunnen dat uw huis de "poep" wordt van alle buurkatten! Een kat verdedigt zijn eigen territorium, niet dat van u; uw tuin wordt dus het toilet van de buurt. U kunt dit voorkomen door regelmatig uw tuintegels, schutting en omliggende plekken waar katten poepen schoon te maken. U kunt hiervoor ook milieuvriendelijke zeep gebruiken. In ons artikel met schoonmaaktips laten we u zien hoe u uw tuin kunt schoonmaken met milieuvriendelijke zeep.

Waarom Driehoek Groene Zeep

  • Driehoek kan worden gebruikt om vuil van uw vloeren, auto's en kleding te verwijderen. U kunt het ook gebruiken voor de afwas en de was. Het is veilig te gebruiken in de buurt van kinderen en huisdieren.

In feite zijn de mogelijkheden van Triangle onbegrensd. Sommige mensen gebruiken het om de tegels af te schrapen, de vloer te doen of de auto schoon te maken. Grasvlekken in kinderkleren gaan er makkelijker uit als ze voor het wassen worden ingewreven met Driehoek. Voor een wasmiddel werkt het geweldig.

  • Triangle is schoon omdat wij geen minerale olie of petrochemische ingrediënten gebruiken. Het is ook zacht omdat we onze producten tegen lagere kosten kunnen aanbieden dan grote fabrikanten.

Triangle Soap is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waaronder kokosolie, olijfolie, palmpitolie, sheaboter, cacaoboter en bijenwas. Het bevat geen minerale oliën of

  • Triangle maakt goed schoon en laat geen schadelijke chemicaliën achter. Omdat er geen resten van schoonmaakmiddelen achterblijven, houdt Triangle ook de natuur schoon.

Als alles schoon is, dan blijft het ook schoon. Omdat er geen chemische resten van schoonmaakmiddelen achterblijven, houdt Triangle de natuur schoon.

Mensen die Triangle Green Soap hebben gebruikt, zeggen dat ze blij zijn met hun aankoop.

"Ik gebruik het al jaren; mijn moeder gebruikte het, mijn grootmoeder gebruikte het. Het is een schoon, fris huis zonder chemicaliën."

Klaassien

"Ik geniet al jaren van dit product. Ik hou van de frisse geur en hoe het op mijn huid aanvoelt."

Marion

"Een van de weinige top initiatieven voor een schoner huis EN een schoner milieu."

Fleur

Waar kan ik Triangle Green zeep kopen?

Bestel gemakkelijk online

U kunt gemakkelijk driehoek bestellen bij deze winkels!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down