Vandaag besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
  • Vandaag besteld morgen in huis
  • 30 dagen de tijd om te retourneren
  • Beste krabpaal winkel 2020
  • Gratis verzending bij 75 euro
Filter

Refine results

Kattenhuis

Op zoek naar een mooi kattenhuis voor uw kat? Wij hebben een ruim assortiment kattenhuizen voor katten in deze webshop. Lees meer over kattenhuizen of bekijk ons gehele assortiment hier onder.

Kattenhuis kopen

Bent u op zoek naar een huisje voor uw kat? Dan is een kattenhuis voor uw kat een ontzettend goed idee. Katten huis zijn afgesloten huisjes waar uw kat rustig kan gaan liggen en slapen. De meeste kattenhuizen zijn gemaakt van hout waar katten aan kunnen krabben zonder spinters te krijgen. Maar er zijn ook kattenhuizen van anjdere materialen. Hoe dan ook kattenhuizen voor katten bestaan nog niet zo heel lang maar zijn wel ontzetten populair. Katten houden er namelijk van om beschut te slapen, daarom is een kattenhuis ideaal voor dat type kat.

Kattenhuis voor binnen, lekker warm

De meeste kattenhuizen zijn voor binnen en zijn voorzien van een mooi design zodat ze altijd in elke woonkamer passen. Katten huizen kun je het beste in een warm hoekje plaatsen bijvoorbeeld bij een kachel. Katten krullen zich vaak op als ze gaan liggen is dat u op gevallen? Dit doen ze omdat ze dan worden zijn door hun eigen lichaamstempratuur. Mede hierom is het voor de kat erg lekker om een kattenhuis slaapplek te hebben vlak bij een warme kachel. Katten krijgen het pas te warm bij 52 graden, dus wees niet bang om uw kattenhuis bij een kachel neer te zetten

Kattenhuis voor buiten

Krabpaalpro.nl heeft ook kattenhuizen voor buiten! Komt u kattenhuis graag buiten dan is een kattenhuis voor buiten misschien wel iets voor u. Soms kan de kat nog niet naar binnen omdat u zelf nog niet thuis bent de kat zoekt dan vaak een plekje in de achtertuin om lekker warm te liggen. Vaak is dit nog niet zo éénvoudig voor de kat, denk aan de winter of tijdens een hevige bui. Dan is het fijn als de kat een prachtig kattenhuis heeft waar hij lekker warm en beschut kan liggen tot zijn baasje thuis is. Komt uw kat vaak buiten overweeg dan een katten huis te kopen.

Help mijn kat krabt aan hout

Katten moeten krabben, hier zijn geen uitzonderingen op. Wat wel verschilt per kat is aan welk materiaal ze het liefst krabben. De meeste katten krabben het liefst aan sisal materiaal, dit is gewoven touw waar katten erg graag aan krabben. Maar niet alle katten houden van sisaltouw, sommige katten houden van betonnen muren of hout. Hout zie je steeds vaker bij katten. U kunt dit herkennen als uw kat graag aan een houten tafelpoot or stoel poot krabt inplaats van in de stoffen bank. Dit kan erg schadelijk voor een kat zijn omdat dit soort houten objecten daar niet voor gemaakt zijn. In dat geval is het vaak verstandiger om een kattenhuis of krabmeubel van hout aan te schaffen waar de kat zijn nagels in kan zetten. Onze kattenhuizen zijn namelijk gemaakt van speciaal hout waar de kat gerust aan kan krabben.

Kattenhuis kopen bij Krabpaalpro.nl

Een kattenhuis kunt u het beste kopen bij Krabpaalpro.nl. Wij hebben namelij vele soorten kattenhuizen in ons assortiment. Daarnaast zijn wij echt het expert op het gebied van kattenmeubels en het krab gedrag van katten. Zo kunnen wij u ook ontzettend goed voorzien van eerlijk en goed advies om voor u de beste aankoop te realiseren. Er zijn meer voordelen als u besteld bij Krabpaalpro.nl

  • Morgen in huis
  • Kwaliteit materiaal
  • Grote merken
  • Bij 75 euro gratis verzending.
  • Groot assortiment

Wij hebben een ontzettend groot assortiment kattenbenodigtheden zo hebben wij de normale krabpaal maar ook de krabtonkrabplankkrabmeubelkatten iglokattenmandhangmat kat en zelfs krabpalen voor grote katten. Bekijk ze nu of bestel vandaag nog een mooi kattenhuis voor uw katten vriendje of vriendinnetje.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle