Vandaag besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
 • Vandaag besteld morgen in huis
 • 30 dagen de tijd om te retourneren
 • Beste krabpaal winkel 2020
 • Gratis verzending bij 75 euro
Filter

Refine results

Katten Krabpaal

Katten krabpaal nodig? Bestel deze dan gemakkelijk op onze website in onze online shop, want wij hebben de producten al voor u gecategoriseerd.

Als u deze voor 17:00 uur bestelt, kan de kat profiteren van het feit dat uw nieuwe harige vriend speelt op een van onze zorgvuldig geselecteerde en volledig functionele katten krabpalen.

Wilt u minder tijd besteden aan het vergelijken van producten? Kies een van de best verkopende 10 producten online in onze winkel. U bent er altijd zeker van de juiste keuze te maken voor uw behoeften en u krijgt altijd de juiste hoeveelheid producten tegen een goedkope prijs.

De redenen voor katten krabpaal?

Om ervoor te zorgen dat aan de krabbehoefte van uw kat wordt voldaan, heeft u krabmeubilair nodig, zoals een katten krabpaal kat om zijn nagels gezond te houden. Om ervoor te zorgen dat zijn nagels scherp blijven, moet u zijn nagelriem behouden door zijn oude nagelhoezen af te doen, zodat zijn klauwen zo veel mogelijk bedekt worden met sisal, een sterke vezel die uw meubels niet zal splinteren.

Katten markeren en tonen hun territorium ook met behulp van een geurklier. Dit betekent dat ze de paal als hun thuis beschouwen. Als de manier waarop de kat de katten krabpaal gebruikt u niet bevalt, kunt u er vanaf komen door hem te verstikken met de kattenmand.

Behalve krabben en territoriumgedrag, krabben katten soms ook aan het meubilair in hun verblijfplaatsen om hun kracht te tonen. En katten zijn heel graag alleen, want te weinig beweging is heel slecht voor hun gezondheid.

Ook de herkenbare geur blijf in de katten krabpaal hangen zodat de kat weet dat dit zijn plekje is.

De beste keuze katten krabpalen

Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van het beste type katten krabpaal voor uw kat. Uw kat wil zich tijdens het krabben kunnen uitstrekken terwijl hij rust. De beste keuze voor uw kat kan worden gemaakt door rekening te houden met de hoogte en de lengte van uw kat.

Het grote formaat maakt de katten krabpaal extra zwaar en daarom is het het beste wanneer deze rust op een stevige stabiele bodemplaat die voldoende tegengewicht biedt maar ook extra verzwaard en verstevigd is om ervoor te zorgen dat de paal stabiel staat en niet omvalt wanneer deze wordt gebruikt. Het belangrijkste product dat wij op onze website verkopen is de stevige zware bodemplaat met een mooie grote diameter, sterke zware bodemplaat met een goed stevig zwaar gewicht om de stabiliteit te garanderen en schade te voorkomen die ontstaat door plotseling en onverwacht gewicht en kracht. Dus voor alle katten krabpaal ontwerpen die wij verkopen op onze website,

Als uw kat wel speels is maar niet genoeg beweging krijgt, kunt u een katten krabpaal proberen met meerdere verdiepingen om op te klimmen. Er zijn ook modellen waarbij extra speeltjes aan de krabpaal kunnen worden bevestigd, zodat uw kat extra veel speelplezier heeft. Als u geen katten krabpaal met een touw of draad heeft, zorg er dan voor dat hij ook speeltjes heeft waar hij mee kan spelen. Misschien vindt hij het leuk om op een touw te kauwen of met een bal te spelen, of misschien vindt hij het leuk om de kauwspeeltjes op te eten. Sommige katten krabpalen zijn voorzien van een klimhelling, wat leuk is om te zien. Als zijn katten krabpaal te laag is, zal hij er niet veel beweging in krijgen.

Heeft u nou een grote kat ga dan voor een grotere krabpaal zo dat de kat zijn energie kwijt kan. Bij het uitzoeken van een nieuwe krabpaal katten is het belangrijk dat je alles meeneemt bij jou keuze in ons ruime assortiment. Ook een krabton is een goed alternatief voor vakder gebruik in ons groot assortiment.

Welke krabpaal kopen?

Als u een leuke paal voor uw kat wilt kiezen, is het belangrijk om te kijken of de paal bij uw huis past. De mening van de kat is altijd belangrijk. Bent u op zoek naar een trendy katten krabpaal die voldoet aan de laatste trends? Dan bent u zeker op de juiste plek. Uw paal moet passen bij uw interieur. Hoe groot is de paal? Een kleine krabpaal hoeft niet per se groot te zijn, want als u weinig ruimte heeft, heeft u misschien een kleine kat. Een mooie paal hoeft niet per se duur te zijn. Hier zijn een paar voorbeelden van verschillende katten krabpalen die wij verkopen:

Waarom een katten krabpaal?

Katten hebben de neiging aan hun meubels te krabben om zich beter te voelen en hun lichaam te oefenen. Om uw huis schoon te houden, kan in elk huis een katten krabpaal worden gevonden om het krabben te vergemakkelijken.

Scherpen van de nagels

Een katten krabpaal is noodzakelijk voor uw kat of kitten om te voorkomen dat ze te veel krabben en hun huid en nagels te kort knippen. Door aan hun nagels te krabben, zorgen katten ervoor dat hun klauwen niet te lang worden.

Krabbende katten houden hun nagels lang, groeien sterk en houden hun haar gezond. Daarom zou je de "hoed" van de lange, sterke nagels op de katten krabpaal kunnen vinden.

Territorium

Katten hebben hun eigen territorium of markeringen waar ze verblijven. Ze hebben klauwen en krabben aan dingen in hun territorium.

De voetzolen van de kat bevatten feromonen, die de geur achterlaten op de krabpaal. De geur laat de kat weten dat hij op zijn eigen territorium is.

Verminderen van stress

Uw kat zal meer ontspannen zijn als hij of zij de gelegenheid heeft om wat te bewegen. Een katten krabpaal kan daarbij helpen. Spelen met een kat is leuk en vermindert stress.

Bovendien is het de gedroomde plaats voor uw kat om het lichaam volledig uit te rekken. Rekken houdt haar spieren in het lichaam gezond en soepel. Katten die zich regelmatig uitrekken zijn ook wendbaarder tijdens de jacht op hun prooi.

Een plek om te ontspannen

Katten krabpalen kunnen soms groot zijn en meer dan één plaats bieden waar de kat kan springen en weer overheen springen.

Bovendien kunnen deze schuilplaatsen heerlijke plekken zijn waar uw kat zich overdag knus kan nestelen en comfortabel kan uitrusten. De binnenkant is vaak bekleed met een warme, zachte stof, waardoor de schuilplaats knus en rustgevend is.

Spaar uw meubelen

Om te voorkomen dat uw kat uw meubilair beschadigt, kunt u een katten krabpaal kopen en uw kat laten krabben en klauwen waar hij hoort te krabben.

Via de katten krabpaal heeft uw kat een eigen plek om zijn nagels scherp te houden. Dat is goed om te weten, evenals dit: Het materiaal van de palen heet sisal. Dat betekent dat de nagels van uw kat minder snel afbreken of splinteren dan anders het geval zou zijn. Al onze kattenpalen zijn bekleed met

Welke krabpalen zijn er?

Hier kunt u verschillende soorten katten krabpalen/-palen kopen om aan te krabben. Er worden verschillende materialen aangeboden, en u kunt kleur, design en grootte kiezen.

Als u een grote zware kat hebt, is het verstandig een extra breed paneel te kiezen, aangezien dit aanzienlijk sterker is.

Ons assortiment binnenkattenkooien omvat een grote verscheidenheid aan hoogtes, van 33 cm tot 200 cm lang. Zo kan een kat comfortabel uitrusten als hij moe is na een buitenavontuur.

Hoe kies je de juiste katten krabpaal?

Het is een goede zaak dat katten zich graag uitrekken op hun favoriete plekjes. Echter, uw kat houdt er niet van om zich uit te rekken in meubels.

De Maine Coon, een kat van een groot ras, is van nature extra sterk. Dat is maar goed ook, want hun doos kan meer gewicht dragen zonder in te storten.

Hoewel het kiezen van een vloertype een subjectieve aangelegenheid kan zijn, moet het natuurlijk passen bij de inrichting van uw huis. Kies daarom een kleur die past bij welke stijl van inrichting u ook heeft in uw huis.

Is een katten krabpaal noodzakelijk voor kittens?

U hebt net een nieuw katje geadopteerd en u wilt natuurlijk zo goed mogelijk voor hem zorgen. Vervolgens heeft u besloten om een katten krabpaal voor hem te kopen, maar is dat wel nodig?

Als we mensen vragen hoe gelukkig ze zich persoonlijk voelen, denken we dat ze "niet zo veel" zeggen. Veel anderen zijn het daarmee eens. Als u een katten krabpaal voor uw kitten koopt, kan hij/zij al op jonge leeftijd spieren oefenen. Het geeft het kitten de kans om te leren springen en klimmen. Het is waar, vallen is een deel

Terwijl kittens graag kruipen en op verkenning gaan, leren ze springen door hun nestgenoten te zien rennen. Omdat de reukzin van een kitten sterker is, voelen ze zich het meest aangetrokken tot de geur van een voorwerp wanneer ze eroverheen springen.

Er zijn twee hoofdtypen nagels: kattennagels, die zacht zijn en op natuurlijke wijze groeien, en kattennagels, die groeien gedurende de tijd dat katten met een speeltje spelen of tegen meubilair wrijven.

Uw kat kan groter worden als hij aan uw katten krabpaal krabt.

Is het u opgevallen dat een kat snel de plek met het hoogste uitzicht in de kamer opzoekt?

Waarom katten liever op hoge grond zitten.

 • Op hoge plaatsen vindt een kat veiligheid en rust
 • Warmte stijgt op, hoe hoger hoe warmer het wordt.
 • Meerdere katten in huis? De onzekere kat heeft baat bij een rustplek in de hoogte.
 • Een kat heeft van nature graag goed uitzicht over de omgeving.
 • Een kat heeft een hoge plek nodig.

Katten gaan graag op een vlakke ondergrond, dus is het in de meeste gevallen beter er een te kopen die op een hoge ondergrond kan klimmen.

Heeft u meer dan één kat in huis?

Creëer dus een plaats in de kamer waar de onzekere kat een gevoel van rust en veiligheid zal ervaren, omdat hij veiligheid vindt op een plaats waar geen van zijn soortgenoten in de buurt zijn.

Hoe moet een katten krabpaal in een kamer worden geplaatst?

Als u uw kat wilt leren liever aan de katten krabpaal te krabben, plaats deze dan op de plaats waar uw kat meestal krabt. Dit zal ervoor zorgen dat uw kat de katten krabpaal zal gaan gebruiken.

Als u extra aroma of aantrekkingskracht wilt toevoegen, kunt u het product ook besproeien met kattenkruid. Katten zijn dol op kattenkruid.

De beste plaatsen om een kat te vinden en er voor te zorgen.

 1. Vlakbij een raam of deur zodat de kat goed overzicht kan houden.
 2. Dichtbij een uitgang of doorgang (hier krabben katten het vaakst).
 3. In de buurt van de mensen, katten zijn gezelligheidsdieren.
 4. Dichtbij een hoger object, waardoor de kat extra kan klimmen.

Dat is wat een kat wil van zijn territorium. Hij moet een uitkijkpunt hebben om zijn omgeving goed in de gaten te houden, om roofdieren te spotten en te vermijden. Maar hij wil niet veel anders.

Voor een optimale browse-ervaring, kies dekrabpaal.nl

We hebben een selectie van krabpalen gemaakt. Deze zullen u bevallen. Het assortiment verandert voortdurend, dus u zult blij zijn met de nieuwste selectie. Een mooie krabpaal, is niet voldoende voor u kat, de losse onderdelen dinen van de juiste stevigheid en kwaliteit te zijn.

Ook weten wij hoe erg het is om te wachten. Wij willen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk van uw bestelling kunt genieten.

Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.

U kunt een kwalitatieve, betaalbare krabpaal uit ons assortiment halen, maar er zijn ook luxe of exclusieve modellen voor diegenen die graag meer geld uitgeven en een uniek uiterlijk willen hebben. Ofwel gaat u voor goedkoop, ofwel geeft u uit wat nodig is en heeft u de beste luxe modellen.

De klantenservice is er voor u! Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte krabpaal. We beantwoorden graag uw vragen over onze producten, en staan u graag te woord via Whatsapp, e-mail, en telefoon, livechat, en op Facebook of Twitter. Kijk dus vandaag nog in onze webshop met ruim assortiment katten krabpaal online. Geef uw kat een vaste plek, prettige plek maar ook vooral een fijne plek en voor u zelf de kleur naar keuze. Voor iedereen is een geschrikte keuze van daar onze ruime keuze. En daarom vinden wij ons zelf de specialst op het gebied van krabpalen.

 

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle