Vandaag besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75

Kat Kammen

kat kammen
Geschreven door:
krabpaal
1 november 2022

U weet dat u goed voor uw harige vriend moet zorgen, dus u kamt hem elke dag, maar is dat echt nodig?

Heeft het zin om je kat te borstelen?

Hoewel katten het vaak niet leuk vinden, is het borstelen of kammen van de vacht zeker geen overbodige luxe. De vacht van uw huisdier verhaart het hele jaar door, en het is voor hem moeilijk om deze losse haren zelf kwijt te raken. Daardoor kunnen ze gaan kriebelen en dat is allesbehalve plezierig. Door uw katachtige op tijd te kammen voorkomt u een hoop narigheid!

En er is nog een heel belangrijke reden waarom u een kattenborstel zou moeten kopen: u kunt de vacht van uw kat gemakkelijk controleren op eventuele tekenen van ziekte. Wanneer u de vacht van uw kat borstelt, zorgt u er ook voor dat hij zijn vacht schoon en glanzend houdt. Bovendien voorkomt u dat uw kat vlooien en andere parasieten oploopt. Daarom is de aanschaf van een kattenborstel een uitstekende investering.

Hoe vaak moet je je tanden poetsen?

Het kammen van de vacht van uw kat kan helpen om ze gelukkig en gezond te houden, maar hoe vaak ze precies geborsteld moeten worden, hangt af van hoe lang hun haar is. Kortharige katten hoeven maar één keer per maand geborsteld te worden, terwijl langharige katten er misschien twee of drie nodig hebben. Hoe vaak u uw kat moet borstelen hangt ook af van of ze verharen. Sommige katten verharen elke dag, andere slechts af en toe, en sommige verharen helemaal niet.

Als mijn kat niet wil dat ik haar vacht borstel, dan laat ze me niet.

Is uw kat schuw vanaf het moment dat hij ziet dat u zijn haren borstelt? Geef hem dan niet op, daarvoor is borstelen te belangrijk! Borstel de vacht van je kat zachtjes. Na een tijdje zal hij er wel aan wennen. En als dat nog steeds niet het geval is, dan moet u hiermee naar een dierenarts. U kunt ze binnen één tot twee werkdagen vanuit ons magazijn geleverd krijgen.

Wij verzenden onze kat veren speelgoed binnen twee werkdagen na ontvangst van betaling. Ze zijn er in verschillende kleuren, maar ze zijn net zo leuk! Kleine kattenveren kunnen gemakkelijk in de bek van katten worden gedragen, en ze zijn leuk voor ze om achteraan te zitten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down