Vandaag besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
 • Vandaag besteld morgen in huis
 • 30 dagen de tijd om te retourneren
 • Beste krabpaal winkel 2020
 • Gratis verzending bij 75 euro
Filter

Refine results

 • 1 (6)
 • 3 (1)
 • 6 (3)
 • 1 (6)
 • 3 (1)
 • 6 (3)

Design Krabpaal

Design krabpaal kopen? Design zijn krabpalen die een lust voor het oog zijn. De krabpaal design is er voor gemaakt om een aanvulling te zijn in uw interrieur. Bekijk hier onder al onze palen of lees verder over de design krabpaal.

Design Krabpaal kopen

Op zoek naar een krabpaal die ook nog leuk staat in uw woonkamer? Dan ben bent u op zoek naar een design krabpaal van Krabpaalrpo.nl. Wij hebben de mooiste design krabpalen van Nederland. Bekijk ons ​​uitgebreid assortiment design krabpalen en zie hoeveel wij ondertussen al verzameld hebben. 

De krabpaalpro koopt de mooiste krabpalen design in over de helewereld om ze vervolgens in Nederland te kunnen leveren.

Katten vinden het heerlijk om te klimmen. Daarnaast moet een kat van nature krabben. Een hoge krabpaal is een prioriteit in uw interieus is daarom wenselijk. Als katten namelijk niet kunnen krabben dan gaan ze aan uw design meubelen krabben. Dit wil je natuurlijk tien alletijd voor komen

Met een design krabpaal van Krabpaalpro.nl, beschermt u uw meubelen maar ook de stijl in uw woonkamer. 

Een luxe krabpaal koop je ook voor de looks.

Luxe / Design krabpalen koop je natuurlijk in eerste instantie voor uw kat. Maar daarnaast is het ook heel dat u zo'n mooie designpaal koopt voor de looks.

Luxw krabpalen zijn ontworpen om er uit te springen. Naast de vele krab, speel en slaap mogelijk heden voor katten heeft de ontworper een goed ook voor design. Zoals kleuren, en de vorm van de verschillende elementen.

Desing krabpalen van krabpaalpro.nl zijn ook vaak uniek en maar beperkt beschikbaar. Regelmatig leveren wij unieke en exclusieve modellen krabpalen. Deze producten komen meestal niet weer terug in het assortiment als ze uit verkocht zijn. 

Bent u nou echt op zoek naar een uniek exclusief model luxe krabpaal? Houdt dan goed onze website in de gaten en meld u aan voor onze nieuwe brief!

Een design krabpaal kan een mooi meubel zijn

Design krabpalen zijn gemaakt voor mensen die waarde hechten aan hun interieur. Krabpalen staan ​​namelijk niet altijd even mooi in uw woonkamer. Dit weerhoudt veel mensen er van om een krabpaal aan te schaffen.

Design krabpalen passen in ieder interieur. Het zijn juist mooie objecten om naar te kijken en vaak ook nog niet in elk verschillende kleur. 

Deze kleuren van de design krabpalen kunt u matchen bij de kat! Heeft u bijvoorbeeld een blauwe britsekorthaar? Neem daar dan een mooie grijze krabpaal bij. U zult zien hoe geweldig dit staat als uw kat lekker ligt in haar design krabpaal.

Laat uw kat niet in de steek en koop een mooie krabpaal met design elementen voor haar. En tergelijker tijd verwen u zelf ook met een prachtig object in de woonkamer.

Het beste mareriaal voor design krabpalen

Voor design krabpalen wordt het beste materiaal gebruikt. Zo worden de krabpalen van gemaakt van het zachtste soort pluche. 

De stammen van de Design krabpalen zijn gemaakt van hoogwaardig sisal touw wat maar niet stuk te krijgen is. Zo gaat uw krabpaal lang mee en blijft hij ook in model als u kat er ontzettend veel aan krabt.

Daarnaast zijn de krabpalen vaak voorzien van een zwarte voet zodat ook grotere katten gebruik kunnen maken van deze prachtige palen. Laat altijd maar eens kijken naar de beschrijving bij het product. Daar kunt u precies zien wat voor eigenschappen de krabpalen hebben.

Beste merken design krabpalen

Onze design krabpalen komen van de beste ontwerpers in de wereld. Design krabpalen zijn vaak ontwordpen door expert op het gebied van krabpalen, design. Krabpaalpro.nl allen design krabpalen van de beste ontwerpers. Zo verkopen we van de volgende merken / ontwerpers.

 • Krabpaal Designed by Lotte
 • Sylvio design krabpaal
 • Nobby design krabpaal
 • Krabpaal Miglio design

Design krabpalen horen uniek te zijn. Daarom wisselt ons assortiment design krabpalen soms erg snel. Zie het als de mode, de design krabpalen komen en gaan.

Wilt u op de hoogte blijven van design krabpalen en er zeker van zijn dat u geen desingpalen mist? Schrijf u dan in voor onze nieuwe brief.

design krabpalen bestellen bij Krabpaalpro

Krabpaalpro.nl wil de speciaal zaak zijn op het gebied de krabpaal en katterbenodigdheden zoals de kattenmand , katten iglo , grote krabpaal , krabplank , en de krabton. Maar ook dus design en luxe krabpalen.

Krabpaalpro.nl staat voor uitmuntende kwaliteit. Alleen de beste design krabpaal ontwerpers mogen hun krabpalen toevoegen in ons assortiment. Op deze manier houden wij ons assortiment uitgebreid maar ook erg exclusief.

Klanten die bij Krabpaalpro.nl bestellen doet dat vaak om één van de volgende redenen:

 • 30 Dagen retour
 • Uniek assortiment
 • Expertise bij onze klantenservice
 • Vaak de volgende dag geleverd

Heeft u nog vragen over onze service of krabpalen? Neem dan contact met onze klantenservice op. Wij helpen u graag aan alle antwoorden.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle