Vandaag besteld morgen in Huis
Gratis verzending vanaf €75
 • Vandaag besteld morgen in huis
 • 30 dagen de tijd om te retourneren
 • Beste krabpaal winkel 2020
 • Gratis verzending bij 75 euro
Filter

Refine results

 • 1 (1)
 • 1 (1)

Cactus Krabpaal

Op zoek naar een cactus krabpaal? Krabpaalpro.nl heeft de mooiste cactus krabpalen voor u in het assortiment. Cactus krabpalen zijn ontzettend populair onder de katten liefhebbers. Lees meer over de cactus krabpaal.

Cactus krabpaal kopen

Een cactus krabpalen zijn zeer stevige krabpalen die er uit zien als een cactus. Katten kunnen zich hierop helemaal uitleven, ze kunnen er in klimmen en gemakkelijk hun nagels scherpen en hun oude nagelhoezen verwijderen.

Vaak zijn cactus krabpalen van het populaire merk designed by lotte, dit bedrijf maakt al jaren lang de bekenste design krabpalen van de wereld. Ook wij verkopen dit merk met veel passie en dit zijn één van onze beste beoordeelde producten in ons assortiment. Koop vandaag nog een mooie cactus krabpaal bij Krabpaalpro.nl

Waar bestaat een cactus krabpaal uit

Een cactus krabpaal is een krabpaal met een zwarte stevige voet zodat elke kat er mee kan spelen en de krabpaal niet omvalt. Het krabmateriaal van een cactus krabpaal is sisal, dit vinden katten het fijnste om aan te krabben omdat hun nageltjes er lekker ver in weg zakken.

Katten moeten krabben.

Katten moet krabben en als ze geen krabpaal hebben dan doen ze dat wel aan uw meubels. Dit komt omdat katachtigen moeten krabben van nature!

Ze moeten hun nagel hoezen vervangen om hun nagels scherp te houden. Ze houden hun nagels scherp omdat ze roofdieren zijn, ze houden van vogeltjes en van muizen.

Katten hebben naast hun nagelhoezen vervangen en hun nagels scherp houden meer redenen op te krabben

 • Stress en Spanningen verwijderen
 • Bij rekken en strekken na het slapen krabben ze ook
 • Voor katten voelt krabben ontzettend verfrissend

Cactus krabpaal is een design krabpaal

Een cactus krabpaal is een design krabpaal. Dit betekend dat cactus krabpalen niet alleen worden aangeschaft voor de kat. Maar ook voor het design van deze cactus krabpalen.

Normale krabpalen zijn namelijk niet altijd even mooi om te zien, soms zijn ze ontzettend groot en lomp. En meestal staan ze flink in de weg. Bij een cactus krabpaal is dit niet zo.

Cactus krabpalen zijn ook in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Dit zodat hij in iedere woonkamer past. Nergens zou een cactus krabpaal mistaan.

Perfect voor in kleine ruimtes en als extra krabspeelgoed.

Cactus krabpalen worden vaak gekocht als een extra krabpaal voor de kat. Heeft u een groot huis? Dan is het vaak verstandig om meer dan één krabmeubel in huis te hebben.

Maar ook voor andere ruimtes, heeft u bijvoorbeeld de kattenbak in de bijkeuken staan? Dan kan het verstandig zijn om daar bij in de buurt een cactus krabpaal neer te zetten. Katten krabben namelijk graag nadat ze hun behoefte gedaan hebben.

Krabpalen worden door katten ook vaak gebruikt als speelgood. Katten klimmen namelijk echt in de top van de cactus, dit is een ontzettend mooi gezicht.

Waar gaat u de krabpaal cactus neerzetten?

Cactus krabpaal van Krabpaalpro

U kunt de mooiste cactus krabpalen aanschaffen bij Krabpaalpro.nl. Wij selecteren onze assortiment zelf en we gaan alleen voor de mooiste stevigste krabpalen

Er zijn een aantal redenen waarom klanten terug komen en hun cactus krabpaal bij ons kopen. Deze redenen zijn:

 • 30 dagen retourrecht
 • Vaak al de volgende dag in huis
 • Wij kunnen u perfect adviseren over krabpalen en katten gedrag
 • Wij zijn altijd bereikbaar voor advies
 • Wij zijn niet de duurste!

Bent u er al over uit? Wordt het een cactus krabpaal? Of gaat u toch voor bijvoorbeeld de grote krabpaalkrabplankkattenhuiskrabton, of de tipi tent kat.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle